ULTIMA-TIG-CUT asztali Volfrám köszörű-vágó gép

Cikkszám: 9ULTIMATIGCUT
ULTIMA-TIG-CUT asztali Volfrám köszörű-vágó gép 9ULTIMATIGCUT wolfram köszörülés wolfrám csiszolás

ULTIMA-TIG-CUT asztali Volfrám köszörű-vágó gép

Cikkszám: 9ULTIMATIGCUT

A jól ismert ULTIMA-TIG-hez hasonlóan az ULTIMA-TIG-CUT is tökéletesen alkalmas Volfrámelektróda köszörülésre és emellett az elektródák pontos vágását is lehetővé teszi. A köszörülés és vágás egy zárt kamrában történik ahol folyadék hűti a gyémánttárcsát és az elektródát. Emellett a köszörüléskor keletkező port is biztonságosan összegyűjti.

A magas köszörülési sebeség, folyadékhűtéssel kombinálva egyenletes és sima felületet eredményez és megakadályozza az elektróda túlmelegedését.

Tökéletes hegesztési eredmények érhetőek el, a köszörüléskor precízen központosított pzíciót biztosító, egyedülálló elektródabefogó segítségével. Az elektródatartó és a túlnyúlás pontos beállítása minimalizálja a Volfrámelektróda veszteséget köszörüléskor.

A vágóeszköz többféle beállítási lehetőséggel biztosítja az elektródacsúcs pontos geometriáját. Az elektróda köszörülés és vágás egy befogással elvégehető.

Az ULTIMA-TIG-CUT lehetővé teszi a Volfrámelektróda tökéletes csúcsszögének és hosszának kialakitását bármilyen speciális hegesztési feladathoz.

ULTIMA-TIG-CUT asztali Volfrám köszörű-vágó gép 9ULTIMATIGCUT műszaki paraméterei

Elektróda átmérő: 0.8 - 4.0 mm
Minimális hossz: 15 mm (8mm-speciális befogóval)
Köszörülési szög: 7.5° - 90°
Csúcsszög: 15° - 180°
Vágható Hossz: 7 – 175 mm
Motor: 230V-50Hz – 280W
Fordulatszám: 8 500 rpm
Köszörülési sebesség: 44 m/sec

Gyártó
IWELD
Szállítás
Rendelésre