Binzel MB EVO PRO 15 5M Hegesztőpisztoly 002.0714.1

Cikkszám: 002-0714-1
Binzel MB EVO PRO 15 5M Hegesztőpisztoly 002.0714.1 mig co munkakábel

Binzel MB EVO PRO 15 5M Hegesztőpisztoly 002.0714.1

Cikkszám: 002-0714-1
42 900 Ft (Nettó: 33 779 Ft)
Binzel MB EVO PRO 15 hegesztőpisztoly
Az MB EVO PRO hegesztőpisztoly széria teljesen új koncepciót képvisel a hegesztőpisztoly tervezés területén, új utakat keresve a forma és a funkció területén. Ez a hegesztőpisztoly a hegesztő kezével erős egységet képez. Az egyedülálló ergonómia, a kapcsoló pozíciója, a kapcsoló kialakítása és gömbcsukló konstrukciója garantálja az optimális kiegyensúlyozottságot és komfortot minden hegesztési pozícióban.

A fogyóelektródás hegesztőpisztolyok komoly igénybevételeknek vannak kitéve alkalmazásuk közben. Az alacsony súly és a kifinomult forma ellenére az új MB EVO PRO széria markáns megjelenésével új mércét állít a teherbírás és tartósság területén. Jellemzők az új tervezési irányvonalra, a robusztus csatlakozások, a markolat belső kialakítása jól áttekinthető és hozzáférhető a könnyebb karbantartás érdekében. Technológia profi felhasználóknak.

A léghűtéses MB EVO PRO hegesztő munkakábel a súlycsökkentett, „BIKOX® LW” kábelköteggel szerelve könnyebb hegesztést eredményez. A javított kezelési tulajdonságok és a hegesztő által mozgatott súly csökkentése a hegesztési varrat minőségének javulásához vezet.

-Bevált „MB” kopóalkatrészek – hosszú élettartam
-Az igazi 2-komponensú markolat – robusztus és ergonomikus
-Optimális kapcsoló pozíció, elkeskenyedő markolatforma – a precíz és biztos kezelésért
-Speciális belső geometria, léghűtéses pisztolyok esetében a markolat jobb hőleadása és nagyobb mechanikai szilárdság érdekében
-Low-weight BIKOX® (LW) – alacsony súlyú kábelköteg – max. 34 % súlycsökkentés.
-Robusztus, optimalizált központi csatlakozó.
Binzel MB EVO PRO 15 hegesztőpisztoly terhelhetősége:
CO2: 180 A
Kevert gáz M21: 150 A
Bekapcsolási idő (%): 60
Huzal átmérő (mm): 0,6 - 1,0

Minden hegesztőkészülék különbözik felépítésében, a huzalelőtolók is különböznek építési módjukban. A legtöbb hegesztőgép munkakábele Központi Euro csatlakozós, így kínálatunk is ehhez igazodik.
Azonban vannak kivételek, így ha nem találja a megfelelő csatlakozóval ellátott hegesztő munkakábelt kínálatunkban, akkor írjon nekünk e-mailt. Nevezze meg a gyártót, vagy a huzalelőtoló típusát vagy a komplett készüléket, vagy küldjön fényképet a csatlakozóról és a hegesztőgépről és mi megkeressük a megfelelő csatlakozású munkakábelt Önnek.
Közel 500 csatlakozó típust tudunk gyártatni.
Gyártó
BINZEL