Binzel MB EVO PRO 240D 3M vízhűtéses hegesztőpisztoly 325A 100% 023.0319.1

Cikkszám: 023-0319-1
Binzel MB EVO PRO 240D 3M vízhűtéses hegesztőpisztoly 325A 023.0319.1 mig co munkakábel

Binzel MB EVO PRO 240D 3M vízhűtéses hegesztőpisztoly 325A 100% 023.0319.1

Cikkszám: 023-0319-1
117 900 Ft (Nettó: 92 834 Ft)
Binzel MB EVO PRO 240D vízhűtéses hegesztőpisztoly
Az MB EVO PRO hegesztőpisztoly széria teljesen új koncepciót képvisel a hegesztőpisztoly tervezés területén, új utakat keresve a forma és a funkció területén. Ez a hegesztőpisztoly a hegesztő kezével erős egységet képez. Az egyedülálló ergonómia, a kapcsoló pozíciója, a kapcsoló kialakítása és gömbcsukló konstrukciója garantálja az optimális kiegyensúlyozottságot és komfortot minden hegesztési pozícióban.

A fogyóelektródás hegesztőpisztolyok komoly igénybevételeknek vannak kitéve alkalmazásuk közben. Az alacsony súly és a kifinomult forma ellenére az új MB EVO PRO széria markáns megjelenésével új mércét állít a teherbírás és tartósság területén. Jellemzők az új tervezési irányvonalra, a robusztus csatlakozások, a markolat belső kialakítása jól áttekinthető és hozzáférhető a könnyebb karbantartás érdekében. Technológia profi felhasználóknak.

A folyadékhűtéses MB EVO PRO széria vonzerejét tovább erősíti a pisztoly tökéletesített hűtési rendszere és az alkalmazott, minőségi anyagok kombinációja. A pisztolynyak kiváló hűtése a kopóalkatrészek élettartamát és a pisztoly teljesítmény tartalékát jelentősen megnöveli, melyet a nagy árammal történő hegesztéseknél lehet kihasználni.

-A legkiválóbb „MB” kopóalkatrészek kombinálva a kiváló hűtéssel – a hosszú szervízintervallumokért
-Az igazi két komponensű markolat – robusztus és ergonómikus
-Optimális kapcsoló pozíció, elkeskenyedő markolatforma – a precíz és biztos kezelésért minden pozícióban
-Szerelőbarát konstrukció – kiváló hozzáférhetőség a karbantartási eljárásoknál
-Rugalmas, nagy terhelhetőségű tömlők speciális szövetbevonattal – a könnyedén mozgatható kábelkötegért
-Robusztus, optimalizált központi csatlakozó védett tömlővezetőkkel
Binzel MB EVO PRO 240D hegesztőpisztoly terhelhetősége:
CO2: 325 A
Kevert gáz M21: 300 A
Bekapcsolási idő (%): 100
Huzal átmérő (mm): 0,8 - 1,2

Minden hegesztőkészülék különbözik felépítésében, a huzalelőtolók is különböznek építési módjukban. A legtöbb hegesztőgép munkakábele Központi Euro csatlakozós, így kínálatunk is ehhez igazodik.
Azonban vannak kivételek, így ha nem találja a megfelelő csatlakozóval ellátott hegesztő munkakábelt kínálatunkban, akkor írjon nekünk e-mailt. Nevezze meg a gyártót, vagy a huzalelőtoló típusát vagy a komplett készüléket, vagy küldjön fényképet a csatlakozóról és a hegesztőgépről és mi megkeressük a megfelelő csatlakozású munkakábelt Önnek.
Közel 500 csatlakozó típust tudunk gyártatni.
Gyártó
BINZEL